fbpx

Coaches Inloggen

oach Carine Wiggemansen coaching Club

Carine Wiggemansen

”Change happens when the pain of staying the same is greater than the pain of change” – Tony Robbins

Carine Wiggemansen

Coach en herstelcoach Carine Wiggemansen laat mensen vanuit hun eigen kracht opbloeien en groeien. Hierin zijn deze waarden belangrijk:

  • Geloven in je zelf
  • Openheid voor verandering
  • Respect naar jezelf en de ander

 

Carine gaat door verbinding en betrokkenheid samen met mijn client op zoek naar zijn of haar echte ik.

Daarnaast heeft Carine zich als herstelcoach gespecialiseerd in de reintegratie van ex-verslaafden en hun mantelzorgers.

 

 


Herstelcoach Carine Wiggemansen | Ex-verslaafden: Coaching naar de toekomst

 

Help ik ben clean, en hoe blijf ik clean?

 

Coachpraktijk Completely-You helpt je om clean te blijven en je verslaving achter je te laten.  Als life coach zijn ex-verslaafden mijn doelgroep om mensen weer op weg te helpen in hun herstel naar een toekomst toe.

 

Nadat iemand is af gekickt en weer op eigen benen komt te staan, is dat vaak de moeilijkste tijd. Hoe ga je verder in herstel en hoe gaat de toekomst er uit zien? Vragen die op je af komen als het hele traject achter de rug is. Maar dan. Dan sta je er in eens grotendeels alleen voor met goede moed en een zekere verwachting om weer grip op het leven te krijgen.

 

Angst om weer terug te vallen

De angst om weer terug te vallen is altijd ergens op de achtergrond aanwezig en het vereist moed en wilskracht om juist als het tegen zit je focus te behouden. Het zijn die momenten die cruciaal zijn en door middel van coaching kan ik je helpen om op koers te blijven en doelen te gaan behalen.

 

Als gecertificeerd NLP coach ligt de uitdaging bij mij om verandering op gang te brengen waarmee er een positieve mind-set bij mijn cliënt ontstaat. Het integreren van NLP technieken maakt dat er op lange termijn resultaat wordt behaald. Door bewustwording worden patronen die niet meer voor je werken, doorbroken, wat energie geeft om je op de toekomst te gaan richten. Na de gratis intake wordt er een afspraak gemaakt voor een aantal coaching sessies. Na verloop van tijd een follow-up om te zien hoe het gaat.

 

Ik coach graag in de natuur en aangezien de omgeving rondom mijn praktijk zich daarvoor leent, stel ik een wandeling voor of bij mooi weer een tochtje met de sloep op het water. Ik stem af wat er fijn wordt gevonden en als dat met een kop koffie binnen is,  is dat natuurlijk ook prima. Het gaat erom waar mijn cliënt zich het meest comfortabel bij voelt.

 

Jouw stip aan de horizon

Bij toeval is de naam van de sloep “Future of Memory”. We hebben de boot deze naam gegeven ter nagedachtenis aan mijn ouders.  Als ik met de boot coach vraag ik je aan het roer te gaan staan en je stip op de horizon te bepalen. Een metafoor die kracht geeft om daadwerkelijk je koers te gaan bepalen. Hoe sta je er nu in, hoe kijk je naar de toekomst, hoe ga je met tegenslag om, wat zijn je doelen en hoe ga je die bereiken? Hoe voorkom je terugval en kun je waaraan je verslaafd was  echt de rug toe keren? De kracht van de natuur helpt om ruimte te krijgen, breder te kijken en perspectief te creëren. Stap voor stap verder om weer de regie over je eigen leven te krijgen.

 

Om iemand weer als compleet mens in zijn eigen kracht te zien gaan staan, is elke keer weer een unieke coach ervaring.

 

Ontmoet Carine in deze video

 

 coach ex-verslaafden

 

 

 

 

 

bereik jouw doel herstelcoach verslaafd Persoonlijke coaching

Ja, ik wil in contact komen

Door op “Toon contactgegevens” te klikken schrijf je je in voor de coaching-club nieuwsbrief en krijg je de contactgegevens te zien van de coach.

Adresgegevens

Kanaaldijk 6
1832 AA
Koedijk

Openingstijden

Flexibel op afspraak
Ma. 09:00
– 18:00
Di. 09:00
– 18:00
Wo. 09:00
– 18:00
Do. 09:00
– 18:00
Vr. 09:00
– 18:00
Za.
gesloten
Zo.
gesloten

Volg ons ook op

social media

Gerelateerde

Blogs

ontspullen

Ontspullen | Zomerschoonmaak

Gelukkig hebben we de foto’s nog Geen enkel huis hoeft een museum te worden, met een verzameling van allemaal spullen van door de jaren heen. Voor die realisatie hebben we opruimgoeroe Marie Kondo geeneens nodig. Zeker nu COVID-19 ervoor zorgt dat mensen steeds nauwkeuriger gaan

Lees verder »
Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen, heb jij er genoeg van?

Door Yvonne van der Ziel Zelfvertrouwen … het zou soms handig zijn als je het als een parfum over jezelf heen zou kunnen sprayen, toch? Op zo’n moment dat je denkt; nu heb ik het nodig om voor mezelf op te komen, om die persoon aan

Lees verder »

Carine Wiggemansen

Hieronder vind de je manieren om met mij in contact te komen.

Social Media
Contactgegevens
📞 06-11198055
🌍 Completely You
✉ carine@completely-you.nl