fbpx

Coaches Inloggen

Chantal Messink - NLP coach - Caoching Club

Chantal Messink

Leven & Werken vanuit je kern!

Chantal Messink

NLP Coach en trainer Chantal  is een inspirerende gids die met humor en energie een bijdrage levert tijdens jouw reis naar jouw authentieke zelf!

 

Chantal coacht op een luchtige manier vanuit een aantal waarden zoals: authenticiteit, integriteit, respect. Zij kijkt op een holistische wijze naar de mens als uniek exemplaar en aan de hand daarvan bepaal Chantal in overleg wat mogelijk het meest effectief is voor deze coachee. Daarnaast houdt Chantal ervan om ‘moeilijke’ zaken en situaties, luchtiger te maken zodat je vanuit energie en met humor, relativeringsvermogen en veerkracht aan jouw doelen te kan werken.

 

NLP coach Chantal biedt coaching en training aan individuen & groepen, gericht op persoonlijke & team ontwikkeling, Zowel zakelijk als prive.

 

Als coach & trainer zie Chantal zichzelf als gids en als sponsor. Als gids begeleidt ze je tijdens de ontdekkingsreis naar jouw gewenste eindbestemming. Soms loopt ze voor je -omdat ze er al eens is geweest – maar vaak ook loopt ze naast je. Zo maak jij je eigen keuzes over de afslag die wij nemen. Op die manier kun jij onderweg nog even overleggen terwijl jullie samen de kaart bekijken.

 

Gedurende jouw reis gaat Chantal steeds vaker achter je lopen, zodat jij nog even achterom kunt kijken als er een hindernis op je pad komt.  Intussen worden er steeds wat instrumenten in jouw rugzak gestopt, die zich gaande de reis meer en meer vult met handige tools om jouw ontdekkingsreis succesvol te maken.

 

NLP volgens UNLP

UNLP: “Het gaat erom dat je weet wat je, privé of zakelijk, wilt bereiken, waarbij de coach je helpt en begeleidt in het bereiken van je doelstellingen zodat je een leven leidt dat ingericht is zoals jij dat graag wilt. Een leven gebaseerd op jouw persoonlijke waarden, waarbij de keuzes die je maakt consistent, bewust en effectief zijn. Een leven dat je balans geeft, maar ook plezier, intimiteit, energie, financiële onafhankelijkheid, focus en actie in elk gebied van je leven.

Een personal coach is iemand die werkt met mensen om ze sneller en gemakkelijker te komen waar ze willen komen. Een personal coach is bij voorkeur iemand die een gecertificeerde coach of nlp opleiding heeft genoten.”

bereik jouw doel Holistische Coach Persoonlijke coaching

Ja, ik wil in contact komen

Door op “Toon contactgegevens” te klikken schrijf je je in voor de coaching-club nieuwsbrief en krijg je de contactgegevens te zien van de coach.

Adresgegevens

Biezenakker 47
7071 SH
Ulft

Openingstijden

Ma. 09:00
– 17:00
Di. 09:00
– 17:00
Wo. 09:00
– 17:00
Do. 09:00
– 17:00
Vr. 09:00
– 17:00
Za.
gesloten
Zo.
gesloten

Volg ons ook op

social media

Gerelateerde

Blogs

ontspullen

Ontspullen | Zomerschoonmaak

Gelukkig hebben we de foto’s nog Geen enkel huis hoeft een museum te worden, met een verzameling van allemaal spullen van door de jaren heen. Voor die realisatie hebben we opruimgoeroe Marie Kondo geeneens nodig. Zeker nu COVID-19 ervoor zorgt dat mensen steeds nauwkeuriger gaan

Lees verder »
Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen, heb jij er genoeg van?

Door Yvonne van der Ziel Zelfvertrouwen … het zou soms handig zijn als je het als een parfum over jezelf heen zou kunnen sprayen, toch? Op zo’n moment dat je denkt; nu heb ik het nodig om voor mezelf op te komen, om die persoon aan

Lees verder »

Chantal Messink

Hieronder vind de je manieren om met mij in contact te komen.

Social Media
Contactgegevens
📞 +31 6 83205050
🌍 Messink Coaching en Training
✉ chantal@messink-coaching.nl