fbpx

Coaches Inloggen

Coaching Club Coach Yvonne van der Ziel

Yvonne van der Ziel

Effectief in je eigen stijl

Yvonne van der Ziel

Coach en trainer Yvonne van EXPERTYZ Coaching en Training helpt professionals met een coachvraag hun eigen potentieel te zien en te ervaren. Met andere woorden; effectief jezelf zijn. Yvonne heeft zich gespecialiseerd als loopbaancoach en teamcoach.

 

Naast de naam EXPERTYZ Coaching en Training gebruik ze de slogan “Effectief in je eigen stijl”. Dat is namelijk wat Yvonne voor een ieder waar zij mee werkt, wenst. Effectief zijn in je eigen stijl betekent dat je jezelf mag zijn. Jezelf kunnen zijn in je loopbaan, in hoe je jezelf presenteert, in hoe je communiceert, binnen een team werkt etc. Weten wat je motiveert, wat je inspireert en wat jij belangrijk vindt. Jezelf kennen om effectief jezelf te kunnen zijn en een ander te kunnen waarderen voor wie hij is.

 

Als loopbaancoach en teamcoach typeren haar coachtrajecten zich als:

  • Persoonlijk – betrokken – integer – open
  • Intensief – doelgericht – intens – spiegel
  • Jezelf zijn – kernwaarden – inspiratie – communicatie

 

Denk bijvoorbeeld aan een teambuilding sessie: een geheel verzorgd teamprogramma waarin teamcoaching, teamontwikkeling, verbeteren van onderlinge samenwerking en communicatie, inzicht in elkaar en jezelf en een leuke inspirerende teamactiviteit wordt gecombineerd. Met inzet van de persoonlijkheidsmeting Lumina Spark. Op een locatie in Bloemendaal aan Zee.

Of je bent juist op zoek naar een individueel coachtraject omdat je  een ontwikkelingsvraag hebt die je wilt aanpakken. Je bent gemotiveerd om er actief tijd in te steken met coachinggesprekken, opdrachten en reflectie om je doel te behalen zodat je in 3 tot 4 maanden tijd weet wat je wil met je loopbaan.

 


Loopbaancoach

Weet je niet wat je wilt qua carrière, wat jouw volgende stap zou moeten zijn.

Een loopbaancoach geeft inzicht in je talenten en ambities en wat je energie kost en wat je energie geeft. Je leert hoe je jouw talenten en vaardigheden optimaal kunt benutten en hoe je met vertrouwen de stappen kunt zetten om te bereiken wat je wilt. Samen met je loopbaancoach zet je een koers uit waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en waarin jij kunt bereiken wat je nu écht belangrijk vindt

 

Teamcoaching

Er speelt iets binnen de organisatie, binnen het team. Het loopt niet lekker. Doelstellingen worden niet of onvoldoende behaald, de sfeer is niet zoals je het graag zou willen zien. Het zit hem in de communicatie of juist het gebrek eraan. Een teamcoach kan hier uitkomst bieden.

Een externe teamcoach kan op een neutrale manier zien wat er speelt binnen een team en samen met de teamleden inzicht krijgen in het gedrag en de patronen van de verschillende teamleden. Als het inzicht er is, kunnen er concrete stappen worden gezet richting meer effectiviteit en werkplezier.

 


Coaching Intensief aan Zee

Daarnaast heeft Yvonne een bijzonder coachtraject van 2 dagen “Coaching Intensief aan Zee”. Dit is een individueel coachtraject van 2 dagen waarin je met  een combinatie van coachingssessies, inspanning, ontspanning, reflectie, alleen-tijd en buiten zijn, intensief aan je coachdoel werkt.

  • Ben je op zoek naar een loopbaan of persoonlijk coachtraject waarin je in een intensief tijdsbestek je stappen zet?
  • Wil je die doelgerichte coaching afwisselen met tijd voor jezelf?
  • Hou je van de omgeving van duinen en zee?
  • Plan je het graag op een moment in de week passend bij jouw agenda?

 

Download hier de informatieleaflet.

Loopbaancoach Leiderschap Teamcoach

Ja, ik wil in contact komen

Door op “Toon contactgegevens” te klikken schrijf je je in voor de coaching-club nieuwsbrief en krijg je de contactgegevens te zien van de coach.

Adresgegevens

Maria Louiselaan 32
2051 HZ
Overveen

Openingstijden

Ma. 09:00
– 17:00
Di. 09:00
– 17:00
Wo. 09:00
– 17:00
Do. 09:00
– 17:00
Vr. 09:00
– 17:00
Za.
gesloten
Zo.
gesloten

Volg ons ook op

social media

Gerelateerde

Blogs

ontspullen

Ontspullen | Zomerschoonmaak

Gelukkig hebben we de foto’s nog Geen enkel huis hoeft een museum te worden, met een verzameling van allemaal spullen van door de jaren heen. Voor die realisatie hebben we opruimgoeroe Marie Kondo geeneens nodig. Zeker nu COVID-19 ervoor zorgt dat mensen steeds nauwkeuriger gaan

Lees verder »
Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen, heb jij er genoeg van?

Door Yvonne van der Ziel Zelfvertrouwen … het zou soms handig zijn als je het als een parfum over jezelf heen zou kunnen sprayen, toch? Op zo’n moment dat je denkt; nu heb ik het nodig om voor mezelf op te komen, om die persoon aan

Lees verder »

Yvonne van der Ziel

Hieronder vind de je manieren om met mij in contact te komen.

Social Media
Contactgegevens
🌍 Expertyz
✉ yvanderziel@expertyz.nl