fbpx

Coaches Inloggen

title image

Ik ben een coach

Ben jij coach? Join de Coaching Club!

Ben jij coach en merk je dat je teveel tijd kwijt bent aan je bedrijfsvoering, zoals marketing, communicatie en werving? Denk je dat je op dat gebied wel wat ondersteuning kunt gebruiken? Vind je het fijn om contact te hebben met collega-coaches, zodat jullie kunnen delen en elkaar kunnen inspireren Tenslotte de hamvraag, wellicht de belangrijkste van allemaal… 

 

Wil jij je volledig kunnen focussen op jouw vak: coachen met een goed gevulde coachpraktijk?

 

Lees dan hier over de mogelijkheden van de memberships en coach support pakketten van de Coaching Club.

DE COACHING CLUB zorgt dat jij je kan focussen op het coachen!

Heb jij een leven lang ervaren dat mensen naar jou toekomen als ze hulp nodig hebben? En heb je op die manier gemerkt dat je het prettig vindt om die hulp te bieden? Dan is de kans aanwezig dat je daarom hebt gekozen om coach te worden. Hoe mooi is het dan als jij je hoofdzakelijk kan bezighouden met coaching, in plaats van allerlei rompslomp en randzaken?

Veel ondernemers -ook coaches met een eigen praktijk- lopen ertegenaan. Je hebt een vakgebied gekozen met een reden: je vindt het leuk, je bent er goed in. Maar dan begin je voor jezelf en moet je ineens allerlei dingen doen waar je nooit rekening mee hebt gehouden: je moet je administratie bijhouden, je moet klanten binnenhalen, je moet jezelf en je bedrijf vermarkten. En als je dat had gewild, dan was je wel marketing gaan studeren.

 

COACH

MEMBERSHIPS 

Gelukkig kan je nu lid worden bij de Coaching Club waarbij je volledig wordt ontzorgd zodat jij je helemaal kan storten op het coachen van een goedgevulde praktijk.

We vragen een aantal zaken van onze coaches: we willen zien dat je gedegen training en scholing hebt gehad en dat je jezelf blijft bijscholen. Ook vragen we van onze coaches een professionele coachruimte, zodat onze cliënten in een veilige en neutrale omgeving een coachtraject kunnen volgen.

COACHSTARTER

WEBSITE | LOGO | BEELD 

De Coaching Club ondersteunt coaches ook in het opzetten van hun coachingpraktijk. 

Zo kunnen wij voor jou jouw website ontwikkelen en jouw huisstijl en logo designen  zodat jij online goed en professioneel zichtbaar bent

COACH POWER UP

DIVERSE

 

Ook voor coaches die al even bezig zijn, bieden wij ondersteuning.

Bijvoorbeeld als je praktijk niet vol zit en je er graag een aantal cliënten bij wilt.